Română | English
Cosul de cumparaturi

Nu exista produse in cos
NEWSLETTER
RECENZII CLIENTI

Recenzii clienti

Distribuitor oficial Traser


Despre noi ...

 

Firma Biromax SRL este o firma infiintata in 2005 si care are ca domenii de activitate ‘Activitati de consultanta pentru afaceri si management’, comert traditional si comert online. Firma este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la nr. 17756.

Lansarea in anul 2008 a magazinului online www.biro.ro s-a dorit a se constitui intr-o sursa confortabila, facila si mai ales de incredere pentru achizitionarea unui cadou sau a unui ceas autentic.

Pe o piata online dominata de produse contrafacute sau de produse originale dar pentru care nu se elibereaza nici un document legal (deci nu exista garantie), am considerat ca este momentul oportun in a oferi o alternativa tuturor celor interesati in a achizitiona online un produs autentic si verificat in prealabil, in deplina siguranta si confort si cu toate documentele legale.

Magazinul nostru online vine sa ofere acelor persoane interesate de ceasuri si accesorii ale acestora, posibilitatea de a achizitiona un cadou sau un ceas original chiar si in locatiile din Romania unde nu exista magazine fizice de profil sau existenta acestora nu cuprinde gama noastra de produse.

Toate produsele noastre au certificat de garantie in limba romana si sunt livrate cu factura fiscala in orice colt al Romaniei.

Modalitatea de livrare este aleasa de dvs in momentul emiterii comenzii iar trimiterea comenzii catre noi este materializata prin confirmare telefonica a comenzii trimise (in timpul careia se pot corecta erori sau pot fi oferite informatii suplimentare) si totodata prin emiterea automata a unei copii a comenzii trimise pe adresa dvs. de email.

Consideram ca, acordarea a cca. 5 minute din timpul dvs. pentru completarea unei comenzi direct din magazinul nostru, elimina livrarile gresite sau facturarile cu date gresite, oferind mai multa siguranta si incredere clientilor nostri prin confirmarea scrisa a comenzii emise. Prin comparatie, o comanda telefonica este intr-adevar mult mai facila clientului dar, din experienta noastra, creaza ulterior disconfort si nervi tot clientului intrucat datele de livrare, pret si alte detalii pot fi inregistrate gresit iar livrarea poate sa fie intarziata, livrata gresit, cu alt pret sau chiar alt produs. Din acest motiv noi nu inregistram comenzi telefonice.

Totusi, procesul de emitere a unei comenzi din magazinul nostru www.biro.ro a fost foarte mult usurat, presupune numai 2 pasi si nu necesita o autentificare sau inregistrare preliminara. Adaugati numai produsul gasit in cos, initiati comanda, completati datele dvs. si trimiteti  comanda ! Toate datele inregistrate sunt confidentiale !

Lucram cu produse aflate pe stoc si importam direct ceasurile Casio si ceasurile elvetiene Traser H3 (pentru care suntem si distribuitori). Celelalte marci de ceasuri sunt achizitionate de la importatorii oficiali in Romania ai producatorilor marcilor respective, respectand conditiile de impachetare si prezentare recomandate de catre producatori.

Nu lucram cu ceasuri achizitionate din surse neverificate sau cu ceasuri replica, copii sau SH.

Suntem un colectiv relativ tanar dar cu experienta si care doreste sa ofere servicii de calitate oricarui client prin :
- asistenta tehnica online/telefonic ;
- garantarea autenticitatii produsului ales ;
- livrari din stoc propriu cu toate documentele legale ;
- siguranta livrarii si asigurarea coletului la expeditie ;
- flexibilitatea modului de plata si confirmarea ei ;
- informarea asupra produselor noastre ;
- asigurarea garantiei produselor ;
- urmarirea coletelor la expeditie cu confirmarea receptiei lor in bune conditii ;
- oferirea de promotii si reduceri periodice la produsele noastre ;
- informarea permanenta prin newsletter pentru cei abonati ;
- livrari de produse cadou in numele dvs la destinatii alese de dvs ;
- calitatea personalului nostru.

Imbunatatim permanent gama de produse precum si serviciile oferite.

Dorim sa fiti multumiti atunci cand receptionati un produs comandat din magazinul nostru si sa obtinem astfel increderea dvs precum si recomandarea dvs in fata prietenilor sau cunoscutilor. Pentru noi aceste aspecte reprezinta cea mai mare rasplata !!!

Orice sugestie, critica sau comentariu pozitiv sau negativ la adresa magazinului nostru, sunt binevenite si pentru acestea va rugam sa folositi sectiunea Contact din magazin unde aveti aceasta posibilitate facila prin sectiunea “Contactati-ne acum “.

Va multumim anticipat !

CAUTĂ PRODUS
arrow Cautare avansata
ASISTENŢĂ ONLINE

asistenta online

0752.030.004
   
Comanda simplificata

PRODUSE VIZUALIZATE


Tranzactii securizate


Viziteaza-ne pe
FB_Biro TW_biro


Toate drepturile rezervate © Biromax SRL 2006-2016
Img logo footer date personale ANPC Viziteaza magazinul * BIRO pe ShopMania